Het anderhalvelijns-traject

Physician Assistant
De Physician Assistant (PA) van ViaSana is opgeleid om taken van medisch specialisten over te nemen. De PA geeft medische adviezen, stelt diagnoses, maakt behandelplannen en voert kleine operaties uit. Indien nodig overlegt hij met een medisch specialist.De PA van ViaSana kijkt mee waardoor de patiënt sneller en beter advies krijgt.

Advies
Vaak is het advies een nieuwe conservatieve behandeling. Indien toch verwijzing naar een gespecialiseerde kliniek of ziekenhuis nodig is, gaat de patiënt met een advies naar de huisarts. De huisarts beoordeelt dit advies en maakt samen met de patiënt een keuze voor de vervolgzorg en zorginstelling.

Over ViaSana
Kliniek ViaSana levert verzekerde zorg en is volledig gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van bewegings- en pijnklachten. De specialisten van ViaSana behandelen patiënten bij aandoeningen aan de knie, heup, rug- en wervelkolom, schouder en arm, voet en enkel. Denk hierbij aan de plaatsing van een knieprothese, heupprothese, voorste kruisbandoperatie, beenstand correctie, hechten van de schouderpees.