Partners

Wij zijn er trots op de navolgende partners aan u te presenteren.

Kliniek Via Sana

Vita Movens heeft samen met Kliniek ViaSana een speciaal spreekuur: het anderhalvelijns-traject. Veel patiënten kunnen goed behandeld worden door de fysiotherapeut. Maar soms is extra advies nodig. Bijvoorbeeld omdat de patiënt pijn of beperkingen in beweging houdt.

Schoudernetwerk

70% van de schouderpatienten, die bij de schouderorthopeed komen, worden conservatief (zonder operatie) = vaak fysiotherapeutisch behandeld. De behandeling zal vaak bestaan uit het aanleren van de juiste stand van uw schouder, nadat verkorte structuren op lengte zijn gebracht. Hierna zal de fysiotherapeut u leren hoe de schouder / arm op de juiste manier te gebruiken door actieve oefentherapie.

Nederlandse Vereniging Voor Manueel Therapie (NVMT)

De Nederlandse Vereninging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 35 jaar de beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland.

De fysiotherapeut

Bijna vier miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

Voetbalvereniging DWSH’18

DWSH’18 is een fusieclub opgericht in 2018 uit de verenigingen De Willy’s en SC St. Hubert. Wij zijn een actieve en sportieve voetbalvereniging uit Wilbertoord en Sint Hubert (gemeente Land van Cuijk), waar de saamhorigheid en gezelligheid voorop staan.

Voetbalvereniging JulianaMill 

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.