Medewerkers

Inge Biemans

Fysiotherapeut / manueeltherapeut (MSc) – inge@vitamovens.nl

 • Dry needling
 • Shockwave therapie
 • Kinesiotaping

Ik woon samen met Alex in Son. Wij zijn de trotse ouders van onze zonen Vic en Lio. In het verleden heb ik lange tijd de sport acrogym beoefend. Nu blijf ik graag in beweging door wandelen en home workouts. In ‘13 ben ik afgestudeerd aan de Fontys in Eindhoven en sinds ‘18 ben ik manueel therapeut. Sinds ‘13 werk ik in deze praktijk, eerst onder de naam Fysiotherapie Poos en nu als praktijkhouder onder de naam Vita Movens Fysiotherapie. Ik verwelkom u graag met een lach, mijn doel is om laagdrempelige zorg aan te bieden met mijn collega’s. Graag zie ik u in de praktijk!

Piet-Hein Poos

Fysiotherapeut / manueeltherapeut – piethein@vitamovens.nl

In ’86 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik eerst 2 jaar in Duitsland gewerkt. Daarna op de opleiding voor fysiotherapie in Utrecht. Later als fysiotherapeut van ’03-’08 in het ziekenhuis en als coördinator van de afdeling fysio-ergo-logo. Vanaf ’06 in mijn eigen praktijk in Sint Hubert. Ik ben getrouwd met Hermien, we wonen in Sint Hubert en hebben 2 kinderen, die beiden het huis uit zijn. Op 26 oktober 2022 zijn we grootouders geworden van ons eerste kleinkind. In het verleden heb ik geturnd en ben ik turntrainer geweest bij het heren turnen. Zowel op lokaal – als op landelijk niveau. In mijn vrije tijd ben ik graag met (duur)sport bezig. Ik fiets en loop regelmatig, daarnaast geef ik 1 per week gymles aan een groep medioren en senioren.

Camiel van Geenen

Fysiotherapeut / manueeltherapeut (MSc) – camiel@vitamovens.nl

 • Inloopspreekuur voetballers
 • N.A. specialist (Neuralgische amyotrofie)
 • Dry needling
 • Shockwave therapie
 • Kinesiotaping

Getrouwd met Lisanne woon ik in Uden en hebben we in ’22 een zoon Luan gekregen. Afgestudeerd in Nijmegen bij de HAN in ’14 voor fysiotherapie en in ’19 als manueel therapeut. Ik ben een sporter in de brede zin van het woord. Het is begonnen met voetbal, maar inmiddels heb ik ook plezier gevonden in hardlopen, fitnessen, fietsen, boulderen, tennis en padel. Eigenlijk ben ik voor iedere sport wel te porren. 

Ik ben het type manueel fysiotherapeut die de kwaliteit van zorg bovenaan zet. In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat ik samen met de patiënt veel problemen kan oplossen, maar het komt ook voor dat ik niet de juiste zorgverlener blijk. Ik sta daarom altijd open voor een multidisciplinaire benadering van de klachten. Wanneer blijkt dat het herstel niet lukt met alleen fysiotherapie of manueel therapie betrek ik andere disciplines in het herstel. Uiteindelijk moet de hulpvraag van de patiënt altijd centraal blijven staan.

Janne Nooijen

Fysiotherapeut / manueeltherapeut i.o. – janne@vitamovens.nl

 • Shockwave
 • Sportrevalidatie
 • Kinesiotaping

Ik ben in ‘21 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn afstudeerstage bij fysiotherapie Poos had ik het zo naar mijn zin dat ik me direct daarna als collega heb kunnen toevoegen aan dit leuke team. Je kunt mij kennen uit Wanroij waar ik ben opgegroeid en sinds dit jaar woon ik samen in het mooie Mill. Tot voor kort was ik fanatiek aan het handballen bij M.H.V.’81 maar nu te vinden bij Crossfit Mill. Sinds ’22 ben ik gestart met de master manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Tot ziens in de praktijk! 

Twan Derks

Fysiotherapeut – twan@vitamovens.nl

 • Inloopspreekuur voetballers
 • Dry needling
 • Shockwave therapie
 • Kinesiotaping

Ik ben Twan Derks, 28 jaar en sinds begin 2021 werkzaam bij deze praktijk. Momenteel woon ik nog in Nederasselt, maar ben samen met mijn vriendin, Iris, op zoek naar ons eigen plekje. Buiten het werk ben ik zelf een fanatieke voetballer en sportliefhebber. Naast het behandelen van uw klachten, vind ik het ook belangrijk om u als persoon beter te leren kennen. Op die manier kan ik u van de beste behandeling voorzien.